Universele ontnester

Van vernieuwend maatwerk tot de nieuwe standaard

Freshtech Solutions focust zich op efficiëntie, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid. Dat vraagt veelal om maatwerk, dat helemaal is toegespitst op de specifieke wensen van de gebruiker. De innovatieve oplossingen die daaruit ontstaan zijn soms dermate breed toepasbaar dat ze een nieuwe standaard worden. Onze universele ontnester is daar een goed voorbeeld van.

120 schalen per minuut

De universele ontnester van Freshtech Solutions is ontstaan tijdens de ontwikkeling van een compleet logistiek systeem. Inmiddels heeft de machine echter zijn weg gevonden binnen de hele AGF- en Foodsector. Aangesloten op een flowpack of productielijn ontstapelt de ontnester diverse soorten en maten schalen, bakjes, bekers en blisters met een snelheid tot maar liefst 120 stuks per minuut. De schalen kunnen zowel van karton, kunststof, schuim als aluminium zijn.

 

Tijd- en kostenbesparend

De universele ontnester kan worden bediend middels een gebruikersvriendelijk touchscreen, waarmee u eenvoudig tot 16 schaalformaten kunt voorprogrammeren en selecteren. Het enige dat u verder hoeft te doen is het plaatsen van een voorraadbuffer schalen op de aanvoerband. De machine houdt zelf het voorraadniveau bij en stuurt zonodig zelf de voorraadbuffering aan. Ook het omzetten van de machine naar een ander schaalformaat gebeurt geheel automatisch (in minder dan een minuut), waarmee het tijdrovende ombouwen tot het verleden behoort.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.