Altijd de juiste machine voor AGF en Food

  • icon-box Machinebouw op maat
  • icon-box Uw bedrijfscontinuïteit staat voorop
  • icon-box Klantgerichte oplossingen

Bij Freshtech Solutions hebben we veel expertise van AGF, Food en techniek en met deze kennis zorgen wij voor de juiste machine voor ieder bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke machine maakt u gebruik van onze expertise. Met de juiste machine verloopt uw proces een stuk soepeler en gaat u efficiënter te werk. Dit zorgt er weer voor dat u geld en tijd bespaart.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Dankzij onze expertise van AGF krijgt u een op maat gemaakte machine

Als engineeringsbureau hebben we veel ervaring en expertise op het gebied van het ontwikkelen van een innovatief systeem of machine voor interne logistiek, processen en handling in de AGF- en Foodsector. Hierbij luisteren we altijd naar uw wensen voor machinebouw op maat. Een machine is namelijk essentieel voor een optimaal productieproces binnen uw bedrijf in de AGF- of Foodsector. Daarom kunt u bij ons terecht voor duurzame logistieke oplossingen. Denkt u bijvoorbeeld aan een ontnester, een op maat gemaakte transportband of een banderol voor het besparen op verpakkingen.

Schakel onze experts in

Wanneer u een specifieke machine nodig heeft en deze wilt laten ontwikkelen door een specialist met verstand van AGF en Food, dan schakelt u onze experts in. Bij Freshtech Solutions in Maasdijk, in de omgeving van Den Haag, luisteren we naar uw wensen en gaan we voor u aan de slag. U geeft uw wensen eenvoudig aan ons door, door te bellen naar +31 (0)174 520 414 of door het sturen van een e-mail naar info@freshtech.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan ons contactformulier in.

Maak een vrijblijvende afspraak

    Ik ga akkoord met het Privacy statement.