Universele ontnester

Van vernieuwend maatwerk tot de nieuwe standaard

De functionele ontnester kan bijna elk type schaal ontstapelen, kunststof of kartonnen schalen, verschillende vormen met een snelheid tot 120 schalen per minuut, hetgeen de machine uniek maakt binnen zijn segment. Het wisselen van de schalen gebeurt volledig automatisch met een omsteltijd van minder dan 1 minuut. Via een 7-inch touchscreen is de machine te bedienen en wordt alle actuele data eenvoudig weergegeven. De machine is al jarenlang een bewezen oplossing binnen de hele AGF- en foodsector.

Freshtech Solutions focust zich op efficiëntie, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid van machines, zoals de ontnester. Dat vraagt veelal om maatwerk, dat helemaal is toegespitst op de specifieke wensen van de gebruiker. De innovatieve oplossingen die daaruit ontstaan zijn soms dermate breed toepasbaar dat ze een nieuwe standaard worden. Het voordeel van zo’n nieuwe standaard is de kostenbesparing van het normaliter maatwerktraject. Hierbij verwerken we onze expertise in een standaardoplossing. Onze universele ontnester is daar een uitstekend voorbeeld van.

Multifunctionele ontnester

De universele ontnester van Freshtech Solutions is ontstaan tijdens de ontwikkeling van een compleet logistiek systeem. Wegens de mogelijkheden voor verschillende productieprocessen in diverse sectoren nam de vraag naar deze machine bij Freshtech Solutions toe. Wij geloven in het concept van maatwerk. Waarom? Ieder productieproces is anders en heeft eigen omstandigheden, wensen en eisen. Het concept maatwerk, zeker voor ontnesters, betekent soms dat de basisfunctionaliteit overeenkomt voor diverse productielijnen en sectoren, zodat er een standaard ontwikkeld kan worden. Inmiddels heeft de machine zijn weg gevonden binnen de hele AGF- en foodsector.

 

Hoe werkt het?

Aangesloten op een flowpack of productielijn kan de ontnester diverse soorten en maten schalen, bakjes, bekers en blisters met een snelheid tot maar liefst 120 stuks per minuut ontstapelen. De ontnester kenmerkt zich niet alleen door de grote verscheidenheid aan soorten schalen, bakjes, bekers en blisters, maar ook de maten en materialen kunnen verschillen. Verandert uw productieproces door een aanpassing van het materiaal, de maat of soort verpakking? Met de ontnester van Freshtech Solutions is dat geen probleem. Wij zorgen voor de meest flexibele machine in de markt, waarbij efficiëntie en effectiviteit voorop staan.

 

Tijd- en kostenbesparend

De ontnester is een machine die meegroeit met uw organisatie. Krijgt u te maken met verduurzaming van de verpakkingen of de wijziging van het aantal producten per verpakking? Meerdere producten met verschillende verpakkingseisen? Dat is geen enkel probleem! De universele ontnester wordt bediend middels een gebruikersvriendelijk touchscreen. Hiermee kunt u eenvoudig tot 32 schaalformaten voorprogrammeren, bewerken en selecteren om te ontnesten. U hoeft verder alleen een voorraadbuffer schalen op de aanvoerband te plaatsen en de machine doet het werk. Snel en efficiënt zodat u tijd heeft voor andere werkzaamheden.

 

  • Tot wel 120 stuks per minuut ontstapelen
  • Omsteltijd minder dan 60 seconden
  • Tot wel 32 schaalformaten voorprogrammeren
  • Plastic, pulp, karton en papier

Omsteltijden

Wij horen u denken: hoe zit dat met het ombouwen en daarmee de omsteltijden? Ombouwkosten en omsteltijden behoren tot het verleden. De ontnester van Freshtech Solutions is er om het proces efficiënter te maken, niet moeilijker. Met één druk op de knop stelt de machine zich volledig en geheel automatisch in op de nieuw geselecteerde schaal die u wilt laten ontnesten binnen één minuut.

Voordelen

  • Integreren in bestaand proces
  • Aanpassing op uw proces uiteraard mogelijk
  • Tijdsbesparing en vermindering van de arbeidskosten
  • Bewezen oplossing in de AGF en foodsector
  • Een volledig logistiek systeem
  • Gebruiksvriendelijke aansturing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij begrijpen dat een standaardoplossing niet altijd standaard is! Daarom kijken wij altijd eerst naar uw proces van ontnesten, de schalen, de mogelijkheden en wensen. Kwaliteit, zorg en aandacht staat bij ons voorop! Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan direct contact met ons op!

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.