Machinebouw op maat

  • icon-box Machinebouw op maat
  • icon-box Uw bedrijfscontinuïteit staat voorop
  • icon-box Klantgerichte oplossingen

Voor machinebouw voor de voedingsindustrie op maat kunt u terecht bij Freshtech Solutions in Maasdijk, nabij Den Haag en Rotterdam. Wij hebben veel kennis van AGF en food en verzorgen machinebouw voor bedrijven in de logistiek en voedingsindustrie in heel Nederland. Hierbij wordt te allen tijde rekening gehouden met uw wensen. U weet tenslotte het best welke werkzaamheden u moet uitvoeren en waarvoor u een machine nodig heeft. Onze experts luisteren naar uw wensen en gaan daarna aan de slag met machinebouw voor uw bedrijf in Nederland.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Machinebouw op maat voor zo hoog mogelijke efficiëntie in de voedingsindustrie

Als exclusief vertegenwoordiger van MAF RODA Agrobotic in Nederland, bent u bij Freshtech Solutions verzekerd van topkwaliteit machinebouw wanneer u als logistiek bedrijf werkzaam bent in sectoren als AGF of Food (voedingsindustrie). Bij machinebouw wordt er bij onze vestiging rekening gehouden met uw wensen en ontwikkelen we uw nieuwe machine geheel op maat. Ons doel is om een zo hoog mogelijke efficiëntie te bereiken tegen een zo laag mogelijke investering. Op deze manier verlopen uw bedrijfsprocessen soepeler en heeft u meer tijd voor andere werkzaamheden. Op het gebied van machinebouw kunt u denken aan onder andere de volgende machines:

Wanneer u als logistiek bedrijf werkzaam bent in een sector zoals AGF of Food, is machinebouw op maat de ideale oplossing. U kiest er zelf voor om een geheel nieuwe machine te laten ontwikkelen of bestaande oplossingen te verbeteren. Als engineeringsbureau én machinebouwer staan we graag voor u klaar met een verrassende oplossing.

Maak een afspraak voor een oplossing op maat

Heeft u interesse in machinebouw en wilt u een machine op maat laten maken door onze experts? Bespreek dan de verschillende mogelijkheden met onze experts door uw wensen door te geven. Dit doet u eenvoudig telefonisch via +31 (0)174 520 414 of per e-mail naar info@freshtech.nl. Onze experts geven deskundig advies over machinebouw in de logistiek en food (voedingsindustrie).

Maak een vrijblijvende afspraak

    Ik ga akkoord met het Privacy statement.