Automatische weeg en banderolleer machine

Innovatief, efficiënt en nauwkeurig

Hoe eenvoudig zou het zijn als je producten zoals een courgette of puntpaprika in een machine voert, deze aan de hand van het gewenste gewicht automatisch het aantal producten selecteert en deze bundelt met een gepersonaliseerd lint eromheen? Dit hele proces is samengevoegd in één machine, ontwikkeld door Freshtech Solutions, de automatische weeg en bandoleer machine.

Hoe werkt het?

De courgettes, puntpaprika’s of andere gewenste producten worden handmatig in de 10 weegunits ingevoerd. Van deze 10 producten wordt een combinatie pakket gemaakt aan de hand van het vooraf ingestelde gewicht. Hierbij wordt er uiteraard zorgvuldig omgegaan met de ingevoerde producten zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. De bandoleer machine creëert een band om de producten zodat het een samengebundeld pakket wordt. Deze wordt verder afgevoerd naar de transportband die, indien gewenst, kan worden aangesloten op een draaitafel.

Capaciteit?

De automatische weeg en banderolleer machine heeft een capaciteit tot 18 verpakkingen/ min per lijn. Afhankelijk van de capaciteit binnen uw bedrijfsproces kunnen er meerdere lijnen naast elkaar geplaatst worden waardoor de algehele capaciteit omhoog gaat.

 

Transportband en overige combinaties

Indien er meerdere lijnen naast elkaar geplaatst worden, is er ook de mogelijkheid om hier een algemene transportband op aan te sluiten die vervolgens naar een draaitafel leidt. Zo komen alle bundels, van alle machines, op 1 centrale plek terecht.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd hoe de automatische weeg en banderolleer machine past in uw productieomgeving? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.