Banderol machine – enkelvoudig

Duurzaam, innovatief én representatief

Wilt u graag minder verpakkingsmateriaal gebruiken, maar wel uw producten volledig beschermen? Wilt u als bedrijf graag verduurzamen en ook nog kosten besparen? De enkelvoudige banderol verpakkingsmachine van Freshtech Solutions kan je hierbij helpen! Met onze banderol, een bewezen efficiënt en effectieve verpakkingsmachine, kan in veel gevallen plasticfolie of zelfs een complete doos vervangen door een innovatieve, milieubewuste én representatieve verpakking.

Circulariteit nastreven met een bandolleermachine

Milieuvriendelijk en circulariteit is de nieuwe verpakkingsnorm. Minder verpakkingsmateriaal, afval en plastic is de wens. Of het nu gaat om groente, fruit, chocola of non-food als handdoeken, tijdschriften of boeken, de banderol verpakkingsmachine kan dit eenvoudig verpakken. Op een ecologisch verantwoorde wijze verpakt de banderol machine het product door een papieren band om de schaal of product te wikkelen. De wikkel geeft het product een onderscheidend vermogen, een duurzame uitstraling en er is plaats voor een eigen productinformatie.

 

Welke mogelijkheden heeft een banderol machine?

Onze banderolleermachine wordt geheel afgestemd op uw wensen en eisen. Wij analyseren vooraf uw productieproces en implementeren dit vervolgens in de productielijn. Bij een enkelvoudig systeem is het mogelijk om meerdere verpakkingen met verschillende eigenschappen en volumes in te stellen op de banderol verpakkingsmachine.

 

Capaciteit?

De banderolmachine heeft een capaciteit van 20 – 35 schalen per minuut. De machine is voorzien van een touchscreendisplay met productstatus, prestaties en de machinefuncties. Een productwissel is via het scherm snel en eenvoudig uit te voeren. Efficiëntie is bij ons de standaard en daarom zijn uitgebreide, lange omsteltijden verleden tijd!

 

Op zoek naar meer capaciteit? Kijk dan naar onze dubbelzijdige banderol, hierbij is een capaciteit tot 60 schalen per minuut haalbaar.

 

Een buitengewoon product met een uniek verpakkingslint

Diverse verpakkingen vragen om verschillende banderollinten. Met de banderolmachine kunt u eenvoudig linten gebruiken van 25 tot 60 mm. Het banderollint wordt op een ingestelde bandkracht om het product gewikkeld of op een vooraf vaste ingestelde bandlengte. Dit zorgt voor veel vrijheid en flexibiliteit wat resulteert in optimaal gebruikersgemak. Zo kunt u de verpakking verduurzamen en blijft een eigen ontworpen verpakking met persoonlijke touch ook tot de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij geloven erin dat iedere productielijn unieke eigenschappen heeft. Daarom kijken we bij het bouwen van de machine altijd eerst op welke manier de banderol in uw productielijn past. Bent u benieuwd wat de banderol verpakkingsmachine voor u kunt betekenen? Neem dan direct contact op met ons bedrijf.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.