Banderol machine – dubbelzijdig

Innovatief, milieubewust en representatief verpakken

Waarom meer verpakkingsmateriaal gebruiken dan nodig is voor de bescherming van uw producten? Wat als de verpakking eenvoudig kan worden verduurzaamd en dit ook nog eens kostenbesparend is? Met de banderol verpakkingsmachine van Freshtech Solutions is dit mogelijk! Met onze banderol, een bewezen efficiënt en effectieve verpakkingsmachine, kan in veel gevallen plasticfolie of zelfs een complete doos worden vervangen door een innovatieve, milieubewuste én representatieve verpakking.

Een uitstekende banderolmachine voor het besparen van verpakkingsmateriaal

Bij Freshtech Solutions zien wij de trend naar minder verpakkingsmateriaal, afval en plastic. Circulariteit wordt de nieuwe norm. Of het nu gaat om groente, fruit, chocola of non-food als handdoeken, tijdschriften of boeken, de banderol verpakkingsmachine kan dit eenvoudig verpakken. De banderol verpakkingsmachine verpakt het product op een ecologische verantwoorde wijze door een papieren band om de schaal en het te verpakken product te wikkelen. De wikkel geeft het product een onderscheidend vermogen, een duurzame uitstraling en verpakkingsinformatie.

De mogelijkheden van een banderol verpakkingsmachine

Onze banderolmachine wordt geheel afgestemd op uw wensen. Wij analyseren uw productieproces en implementeren dit vervolgens in de productielijn. De banderolmachine wordt afgestemd op basis van uw eisen. Of het nu gaat om een enkelvoudig of multifunctioneel systeem, wij helpen u graag.

Hoe werkt het?

De productstroom wordt verdeeld over twee banderolkoppen waarbij een capaciteit tot 60 schalen per minuut haalbaar is. Indien de wikkel aan één zijde wordt vervangen, draait de machine op de andere zijde gewoon door. Optimaal gebruik, maximale output en minimale stilstand van uw productie wordt op deze wijze gerealiseerd. De machine is voorzien van een touchscreendisplay met overzichtelijke data en machinefuncties. Een productwissel is via het scherm snel en eenvoudig uit te voeren. Uitgebreide, lange omsteltijden zijn verleden tijd. Efficiëntie, daar gaat het om. Dát is bij ons de standaard.

Slechts een capaciteit van 20-35 schalen per minuut nodig? Bekijk eens onze enkelvoudige banderol.

Een uniek verpakkingslint voor een buitengewoon product

Diverse verpakkingen vragen om verschillende banderollinten. Lintbreedten van 25 tot 60 mm zijn bruikbaar door simpelweg het lint van de banderolmachine te vervangen. Op deze manier bepaalt u zelf de uitstraling van de verpakking! Het banderollint wordt op een ingestelde bandkracht om het product gewikkeld, of op een vaste bandlengte ingesteld. Dit zorgt voor vrijheid en flexibiliteit gecombineerd met optimaal gebruikersgemak. Zo verduurzaamt u de verpakking, met een unieke uitstraling of een persoonlijke touch.

 

Iedere productielijn heeft zijn unieke eigenschappen, daarom bekijken we samen de beste invalshoek en oplossing. Bent u benieuwd wat de banderol verpakkingsmachine kan betekenen voor uw productieproces? Neem dan direct contact op met ons bedrijf.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.