Deksel vouw & seal verpakkingslijn

Flexibel en efficiënt

Een van de laatste ontwikkelingen van Freshtech Solutions is de deksel vouw & seal verpakkingslijn. Het verpakken van een hoog volume aan vruchten in standaard kartonnen schalen met klepdeksel waarbij het geheel gesealed wordt met een representatief en informatief label aan de zijkant van de verpakking. Dát is de doelstelling van deze machine.

Hoe werkt het?

De deksel vouw & seal lijn van Freshtech Solutions BV gebruikt geleiding om de kartonnen schaal in vorm te vouwen. De gevouwen schaal kan zo eenvoudig gevuld worden met vruchten. In het middengedeelte zijn 3 werkplekken van 1m gecreëerd om de vruchten in de schaal te positioneren. Dit aantal kan worden aangepast naar wat past binnen het bedrijfsproces. Vervolgens wordt de schaal dicht gevouwen en geseald zonder dat de vruchten en schaal beschadigd worden. Op de seal kan een mooi label met het bedrijfslogo geplaatst worden voor de personal touch.

Capaciteit?

De deksel vouw & seal  verpakkingslijn heeft een capaciteit van 65 tot 90 schalen per minuut. De schalen kunnen verschillende vormen en maten hebben, te vullen met verscheidene vruchten.

Voldoen aan verplichte codering

Ook is er een optie tot het aanbrengen van codering op de schalen, een bedrijfslogo en/ of barcode. De cartridge printoplossing is eenvoudig in gebruik en simpel te onderhouden. Een cartridge is snel en eenvoudig te wisselen en maakt geen gebruik van oplossingsmiddelen. Zo voldoe je gelijk aan de verplichte codering.

Checkwegen, ontnesten en overige combinaties

De machine is eenvoudig te combineren en uit te breiden met de universele ontnester van Freshtech Solutions. Ook kunnen we een checkweger integreren om het gewicht van de schaal te controleren. Een draaitafel aan het einde van de lijn behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd hoe de deksel vouw & seal verpakkingslijn past in uw productieomgeving? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.