Hygiënische transportbanden

Voedselveilig en efficiënt

Hoe eenvoudig zou het zijn als een transportband eenvoudig gedemonteerd kan worden voor het reinigen? Daarmee bespaart u tijd, realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing, maar voldoet u bovenal eenvoudig aan de hygiëne-eisen in uw productieomgeving. Voor de toepassing binnen een productieomgeving waar hygiëne essentieel is, heeft Freshtech Solutions voedselveilige en hygiënische transportbanden van rvs ontwikkeld. Deze transportband kan worden gebruikt voor alle type goederen, zowel losse bulkgoederen als verpakte goederen.

De transportband heeft ronde vlakken (frame) en een af te stellen zijgeleiding. De af te stellen zijgeleiding zorgt ervoor dat producten van verschillende maten veilig worden getransporteerd. De transportband heeft een open structuur en is eenvoudig te demonteren en daarmee goed te reinigen. De hygiënische transportbanden zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Denkt u hierbij aan een motor van rvs, uitgevoerd in RVS 304 of 316 met een gesloten of open transportband, wegneembare zijgeleiding en IP66 besturingskast. Afhankelijk van uw wensen, maken onze experts uw ontwerp mogelijk. Zo kiest u een transportband die het beste past bij uw productieproces en realiseert u een maximale output.

Bij Freshtech Solutions heeft u de beschikking tot een team van engineers dat een transportband of andere machines ontwikkelt op basis van uw eisen. Al jaren zijn wij de specialist op het gebied van hygiënische transportbanden. Standaard machines hebben vaak net niet de eisen of mogelijkheden zoals u dit graag zou willen zien. Daarom geloven wij in de kracht van een standaardproduct met een maatwerk aanpassing. Bent u benieuwd hoe de multifunctionele transportband past in uw productieomgeving? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.