Pick & Place systemen

Een duurzame, logistieke oplossing

Freshtech Solutions heeft veel ervaring met Pick and Place-automatisering bij meerdere bedrijven in verschillende sectoren. We onderscheiden ons door niet alleen met u mee te denken, maar vooral ook door verder te denken. Bovendien beheersen we alle beschikbare technieken, zodat we onze out-of-the-box-ideeën ook echt kunnen vertalen in out-of-the-box-systemen en machinebouw op maat. Voor Pick and Place-automatisering maakt u dan ook gebruik van onze expertise.

Bij veel Pick and Place-systemen worden robots ingezet met meerdere vrijheidsgraden of besturingsassen. Ofwel, robots waarmee u letterlijk alle kanten op kunt. Dit betekent vaak overkwalificatie en een onnodig grote investering. Bij Freshtech Solutions, gaan we daarom louter uit van de beweging die bij Pick and Place-automatisering nodig is. Zo brengen we essentie en eenvoud samen in een systeem dat volledig is afgestemd op de specifieke productiemethode van uw bedrijf. Een duurzame, logistieke oplossing die met zo weinig mogelijk componenten uw product van A naar B brengt. Dat is lang niet altijd de gemakkelijkste weg, maar wel de kortste en de slimste.

Benieuwd naar een effectieve en efficiënte oplossing ?

Pick and Place-automatisering is, simpel gezegd, niets anders dan iets oppakken en verplaatsen, wat gebeurt met machines. Dat is precies wat we doen: onszelf verplaatsen in uw problematiek en de uitdaging oppakken om een systeem te ontwikkelen dat uitblinkt in effectiviteit en efficiëntie. Wilt u gebruikmaken van onze expertise op het gebied van Pick and Place-automatisering, neem dan contact met ons op!

Chocolaterie Guylian

In de fabriek van Chocolaterie Guylian, in Sint-Niklaas, gebeurde het ontstapelen en plaatsen van de blister tray’s jarenlang handmatig. Automatisering van dit proces zou een enorme productietoename en kostenverlaging opleveren. Freshtech ontwikkelde een unieke tray ontnester die perfect in de bestaande productieomgeving geïntegreerd kon worden. Overzichtelijk, snel en efficiënt waren de sleutelwoorden!

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.