Over Freshtech Solutions

Verstand van AGF, Food & techniek

Freshtech Solutions is een engineeringsbureau en een machinebouwer in één. Ofwel, wat we bedenken, maken we zelf. We hebben verstand van AGF, Food en techniek en onze uitgangspunten voor een nieuwe machine zijn altijd efficiëntie, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid. Dat vraagt veelal om maatwerk dat helemaal is toegespitst op de specifieke wensen van de gebruiker. Uiteraard worden ook bestaande (deel)oplossingen tegen het licht gehouden. Maar waar het beter, efficiënter en goedkoper kan, komt Freshtech steevast met nieuwe ideeën. Dát is wie wij zijn, out-of-the-box-denkers met verstand van AGF, food en techniek.

 

Samenwerken, met de nadruk op samen

Het bedenken doen we overigens samen met u. U weet tenslotte het best welke werkzaamheden u moet uitvoeren en waarvoor u een machine nodig heeft. Wij zorgen voor een compacte machine die effectief in uw verpakkingsproces geïmplementeerd kan worden. Door een nieuwe of aangepaste machine wordt uw productieproces verbetert. Hiermee bespaart u veel tijd en geld en kunt u uw aandacht aan andere werkzaamheden binnen uw organisatie besteden. Voor ieder probleem krijgt u bij ons een verrassende oplossing waardoor u verder kunt groeien met uw bedrijf.

 

Naast efficiëntie, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid zijn ook betrouwbaarheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten voor ons. Dat alles vraagt om creatieve ideeën die we samen met u uitwerken tot praktische oplossingen. Dat is wat Freshtech Solutions elke dag weer doet.

 

Uw bedrijfscontinuïteit staat voorop

Machines spelen bij veel bedrijven een sleutelrol in het productieproces. U moet dan niet alleen kunnen vertrouwen op die machines, maar ook op het bedrijf áchter die machines. De Technische Dienst van Freshtech Solutions staat daarom altijd paraat met snelle en adequate oplossingen.

Technieken die wij beheersen

icon-box Elektrotechniek

icon-box PLC en besturingstechniek

icon-box Servotechniek

icon-box Pneumatiek

icon-box Mechanica

icon-box Aandrijftechniek

Exclusief vertegenwoordiger van MAF RODA Agrobotic

Sinds 2009 is Freshtech Solutions de exclusieve vertegenwoordiger van MAF RODA Agrobotic voor Nederland en België. MAF RODA, kortweg, is ’s werelds grootste en meest toonaangevende automatiseerder voor de AGF-sector. MAF RODA staat garant voor topkwaliteit en is al decennialang een absoluut A-merk. Voor meer informatie over de producten van MAF RODA kunt u terecht op maf-roda.com. U kunt uiteraard ook contact opnemen met Freshtech Solutions.

MAF Roda

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.