Food verpakkingsmachine voor AGF

  • icon-box Machinebouw op maat
  • icon-box Uw bedrijfscontinuïteit staat voorop
  • icon-box Klantgerichte oplossingen

Bij Freshtech Solutions zijn wij gespecialiseerd op het gebied van Food en techniek en creëren we een verpakkingsmachine voor het verpakken van aardappelen, groente en fruit (AGF). Wanneer u als onderneming diverse producten moet inpakken voor het vervoer, bent u over het algemeen veel verpakkingsmateriaal kwijt. Wij herkennen de behoefte om minder verpakkingsmateriaal, afval en plastic te gebruiken en meer materialen te recyclen en te hergebruiken. Onze verpakkingsmachine is dan ook ideaal voor het gebruik in verschillende sectoren, zoals AGF of Food.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Specialist op het gebied van Food voor een verpakkingsmachine voor diverse sectoren zoals AGF

Wilt u graag besparen op de verpakking van uw product? Onze verpakkingsmachine is uitermate geschikt voor verschillende sectoren, zoals AGF en Food. Diverse producten kunnen eenvoudig door een op maat gemaakte machine worden verpakt, zonder dat u speciaal materiaal nodig heeft. Daarnaast heeft de machine een geïntegreerde printer die alle belangrijke gegevens naar wens op de verpakking drukt. Als engineeringsbureau en machinebouwer in Maasdijk, tussen Den Haag en Rotterdam in, zorgen we voor op maat gemaakte machines die voldoen aan uw wensen. Denkt u hierbij onder andere aan banderolleermachines en hygiënische transportbanden.

Neem contact met ons op

Het ontwerpen en ontwikkelen van een verpakkingsmachine voor onder andere aardappelen, groente en fruit (AGF) en andere producten zoals chocola (Food) is een belangrijk onderdeel van onze business. Heeft u interesse in een verpakkingsmachine? Neemt u dan eenvoudig contact met ons op. Bel naar +31 (0)174 520 414 of stuur een e-mail naar info@freshtech.nl.

Maak een vrijblijvende afspraak

    Ik ga akkoord met het Privacy statement.