Engineering van uw nieuwe machine

  • icon-box Machinebouw op maat
  • icon-box Uw bedrijfscontinuïteit staat voorop
  • icon-box Klantgerichte oplossingen

Wanneer u een nieuwe machine zoekt, nemen wij de engineering voor u uit handen en zorgen we voor de perfecte oplossing op het gebied van AGF en het verplaatsen van voedsel binnen uw bedrijf. Bij Freshtech Solutions in Maasdijk, tussen Den Haag en Rotterdam in, zorgen we altijd voor een klantgerichte oplossing op het gebied van machinebouw. Voor de engineering van een nieuwe machine voor het verplaatsen van voedsel, zoals AGF, binnen uw bedrijf luisteren we dan ook graag naar uw idee. U weet tenslotte het beste waar u tegenaan loopt binnen uw organisatie. Op basis van deze informatie wordt een machine ontwikkeld en geproduceerd zodat uw werkzaamheden sneller en effectiever verlopen.

Wilt u weten waar in uw bedrijf meer efficiëntie te behalen valt? Bel +31 (0)174 520 414 of mail naar info@freshtech.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Kies voor een machine op maat met de engineering van onze experts op het gebied van AGF

Wij zijn gespecialiseerd in de engineering van innovatieve en duurzame machines op het gebied van AGF en overig voedsel. Wanneer u een probleem ervaart en het productieproces binnen uw bedrijf wilt verbeteren, zorgen wij met ons team voor creatieve oplossingen en machines op maat. Hierbij luisteren wij graag naar uw wensen en staat het uitwerken van een praktische oplossing te allen tijde centraal. Denkt u bijvoorbeeld aan een verpakkingsmachine. Een belangrijk aspect is om de investering bij de engineering zo laag mogelijk te houden, maar de efficiënte van de machine juist weer zo hoog mogelijk in uw sector (AGF en voedsel).

Geef uw wensen aan ons door

Bij Freshtech Solutions bent u te allen tijde verzekerd van een passende oplossing. Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een nieuwe machine? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)174 520 414, door het sturen van een e-mail naar info@freshtech.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Maak een vrijblijvende afspraak

    Ik ga akkoord met het Privacy statement.